Több mint húsz év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, széles körű szolgáltatásokat kínálunk kis- és középvállalkozások számára, beleértve a korlátolt felelősségű társaságokat (Kft) és betéti társaságokat (Bt). Szakértő csapatunk elkötelezett amellett, hogy teljes körű könyvelési megoldásokat biztosítson, amelyek magukban foglalják a napi tranzakciók rögzítését, pénzügyi kimutatások előállítását, és adóbevallások elkészítését, biztosítva, hogy vállalkozása mindig megfeleljen a hatályos pénzügyi és adózási előírásoknak.

Ezenkívül személyre szabott üzleti tanácsadást is nyújtunk, amely segít vállalkozásának növekedni és fejlődni, valamint stratégiai tervezést, amely az Ön üzleti céljainak megfelelően van kialakítva. A bérszámfejtési szolgáltatásaink magukban foglalják a dolgozók fizetésének kiszámítását, a levonások kezelését és a bérszámfejtési kimutatások elkészítését, ezzel is csökkentve a vállalkozás adminisztratív terheit.

Végül, de nem utolsósorban, vállaljuk új cégek alapításának teljes körű kezelését, beleértve a szükséges dokumentumok előkészítését és a bejegyzési eljárások lebonyolítását, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy zökkenőmentesen indíthassák el vállalkozásukat. Szolgáltatásaink célja, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek pénzügyi és üzleti tevékenységük minden aspektusában.


Elérhetőségeink

E-mail cím:  konyveles750903@gmail.com

Telefonszám:  +36-20/326-4312